Grafikai tervezés, minőségi megjelenés

Mi a különbség a profi, és a gagyi grafikai tervezés között? A kidolgozott elemek, a tapasztalat és szakértelem, a tipográfiai tanulmányok mind a munka eredményén javítanak. Egy profi gafika cége megítélését, reklámjának hatékonyságát támogatja. A Tanders.hu mindezt megadja.

Szórólap készítés

grafikai_szorolapSzórólap készítés alkalmával fontos a gyors reakció elérése, a figyelem megragadása. Grafikai tervezés során kiemelten ügyelünk, hogy a kívánt információja eljusson a szórólap szemlélőjéhez.
Hogyan érjük el mindezt? Érdeklődjön a szórólap készítés fortélyairól nálunk!

Brossúra tervezés

A brossúra szórólapnál részletesebb kiadvány, ami egy termék, szolgáltatás, vagy cég bemutatását hivatott ellátni. A brossúra remek kommunikációs csatornát jelent cégének, például rendezvényeken. Brossúra tervezésről részletesebben is írunk, vagy érdeklődjön kollégánknál.

Katalógus, prospektus készítés

grafikai_katalogusKatalógus készítés során cége termékbemutatóját, utazási katalógusát, vagy egyéb kiadványát készítjük el. A katalógus terjedelmesebb kiadvány, mint a brossúra. A grafikai tervezés során szem előtt tartjuk, hogy a katalógus szemlélője áttekinthető oldalakkal, átlátható katalógussal találkozzon, és termékei tudását élethűen jelenítsük meg. Katalógus készítés közben cégére és ügyfeleire is gondolunk! 

Plakát tervezés

grafikai_plakatPlakát tervezés során különösen ki kell emelni a lényeget, reakcióra kell sarkallni az embereket. Nem csak a grafikai tervezés rutinjában jeleskedünk, hanem a kreatív és hasznos ötletek adásában is. Tegyen minket próbára plakát tervezés során, és csatlakozzon elégedett ügyfeleink táborához.

Termékismertető

Tags
Image