Honlapkészítés árak

Sokszor kell egyedi árat adnunk egyedi igényekhez honlapkészítés előtt, de összeszedtünk néhány árat, ami útmutatást adhat.

Bemutatkozó egyszerű honlap

Gyorsan és olcsón elkészülő megoldás, a későbbiekben bővíthető weboldal. Induló, vagy az interneten most megjelenő vállalkozások szokták választani.

  • Egyedi design: cég tevékenységéhez és arculatához illeszkedő design, honlapkészítés
  • 4-6 menüpont: amik szövegeket, képeket bármilyen hosszúságban tartalmazhat
  • Üzenetküldő űrlap: látogatói honlapján keresztül vehetik fel Önnel a kapcsolatot, adhatják le megrendelésüket.

A "bemutatkozó egyszerű honlap" csomag ára 75 000 Ft+Áfa, kiegészítések külön rendelhetőek mellé.

Kérjen árajánlatot, szívesen segítünk!

Haladó céges honlap

Kisebb, vagy családi vállalkozások számára ideális választás, hiszen a cég bemutatása mellett a termékek, szolgáltatások is helyet kaphatnak, és egyedül is módosítható a menüpontok tartalma.

  • Egyedi design, amit 2 tervből választhat ki, és akár animációt, vagy minden menünek egyedi fejlécet tartalmazhat.
  • 10-15 menüpont, almenüket is tartalmazhat.
  • Üzenetküldő kapcsolati űrlap, amin keresztül üzenetet, vagy megrendelést küldhetnek Önnek.
  • Szerkeszthető tartalom. Akár Ön is módosíthatja honlapja tartalmát. Egyszerű szerkesztést, és a módosítások ingyenességét gyors reakcióidőt biztosít.

A "haladó céges honlap" csomag ára 95 000 Ft+Áfa, bő kiegészítők utólag és azonnal is beköthetőek.

Kérjen árajánlatot, szívesen segítünk!

Internetes versenyző

Keresőoptimalizálásra teljes mértékben megfelelő honlapcsomag. Azon ügyfeleink választják, akik a megjelenésen kívül ügyfélszerző felületként is használni akarják honlapjukat.
Kiegészítő szolgáltatásokkal, (pl.: keresőoptimalizálás, linkajánlások) kiegészítve teljes értékű online marketing stratégia alakítható ki segítségével.

  • Ingyenes marketing tanácsadás
  • Egyedi design, amit a cég tevékenységéhez, arculatához alakítunk
  • Korlátlan menüpont, melyek almenüket, szerkeszthető tartalmat tartalmaznak
  • Szerkeszthető tartalom, amit egyszerű szövegszerkesztő felületen módosíthat bárhonnan, bármikor
  • Keresőbarát, ami azt jelenti, hogy minden extra elvárásnak is megfelel, ami a keresők (Google) megkíván: beszédes elérési út, egyedi fejléccímek, változtatható meta-tag-ek, elnevezhető képek
  • 3 kiegészítő lehetőség beépítése: kapcsolati űrlap, képnézegető, vendégkönyv, banner, fórum, naptár

Az ?internetes versenyző? csomag ára 150 000 Ft+Áfa. Kiegészítések, marketing tanácsadás, és teljes keresőoptimalizálással bármikor fejleszthető.

Kérjen árajánlatot, szívesen segítünk!

Még többet tudna meg a honlapkészítés folyamatáról? Nem tudja hogyan kezdjen neki, vagy átgondoltabb honlapot szeretne? Találtunk Önnek egy átfogó cikksorozatot a honlapkészítés témaköréről.

Egyedi igények

Cégre szabott legmagasabb egyedi igényeket elégítünk ki. Nem csak megjelenik, hanem honlapja marketing tölcsérként funkcionál. Felmérjük célcsoportját, konkurenciáját, a keresőkifejezéseket, és ezek alapján együtt alakítjuk ki honlapjának szerkezetét.

  • Ingyenes felvilágosítás, tanácsadás érdeklődés esetén
  • Teljes céges online marketing kialakítása, tervezése
  • Egyedi honlapkészítés, szerkeszthető és korlátlan menükkel
  • Keresőoptimalizálás, hogy honlapjára a keresőkből minél több látogató jöjjön
  • Honlap kiegészítő funkciói szinte végtelen skálája: blog, hírlevél, fórum, vendégkönyv, animációk, videók, képgaléria, stb.
  • Partnerkapcsolatok kialakítása más honlapokkal, még több ügyfél érdekében
  • Stb.


Egyedi igények alapján készülő honlapjához ajánlunk egy személyes találkozót, ahol részletesen elmagyarázzuk, mit miért kell tenni az interneten, hogy valós eredményeket érhessen el online marketinggel. A szolgáltatás ára egyedileg készül el.

Kérjen árajánlatot, szívesen segítünk!

Honlapkészítés árak nagyban függenek a munka milyenségétől. Bemutatkozó honlap, vagy átfogó termékbemutató honlapkészítés két különböző munkamennyiségről van szó így különbözik a honlapkészítés ár. Az ár mértéke függ a honlap összetevőitől. A honlapkészítés árak meghatározó elemeit szettük itt össze.

A domainnév és tárhely árak

A domainnév árai (www.valami.hu) nagyjából egyformák, a tárhely ára viszont nagyban függ annak minőségétől, tudásától is. Tapasztalat szerint az olcsóbb tárhyelyekkel több gond (rendelkezésreállás, biztonság, lassúság) van, így megéri egy aranyközéputat találni. Érdemes előre összevetni a honlap céljaival a tárhelyet, és úgy gazdálkodva belevenni a honlapkészítés árak közé. Egy tárhely ára körülbelül 6000-15000 Ft.

Honlapkészítés ár

Maga a honlap elkészítésének a költsége függ a menüpontok számától, a programozási igényektől, illetve a grafika finomságától, így igen széles árskálát kapunk. Érdemes átgondolni milyen szolgáltatásokra van valós igény, illetve érdemes kikérni a véleményünket, nem fogunk fölösleges funkciókat ajánlani!

Grafika

A honlapkészítés grafikai árak függenek a megtervezendő elemek számától (menük, oldaldobozok, képek), és a külön elkészítendő aloldalgrafikák számától. Minél összetettebb egy honlap, annál több elem megtervezésére kell gondolni.

Egy-egy elem megéri a fáradozást, hiszen egy jól átgondolt grafika adott esetben több megrendelést, vagy egyéb cél, mint a hírlevél feliratkozás, elérésében segít.

Honlap motorja

A honlapkészítés árak meghatározó eleme a honlap motorja, azaz milyen rendszer kezeli a tartalmat, amit a látogató megtekint. A Tanders.hu minden honlapjánál egyszerűen kezelhető adminisztrációs felületet biztosít, hogy egyedül is könnyen módosíthassa honlapjának tartalmát.

Honlapot kiegészítő elemek ára

Egyedi fejlesztések, illetve kissebb kiegészítők árai hozzáadódnak az alap honlapkészítés árakhoz. Ilyen lehet egy foglalási lehetőség honlapon, hírlevél, vagy számítást végző alkalmazások. Ezek a költségek az egyedi igények alapján kerülnek kiszámításra.

 

Tags
Image